Het Mysterie van de Bermuda Driehoek David Group

ISBN:

Published: 1984

Paperback

176 pages


Description

Het Mysterie van de Bermuda Driehoek  by  David Group

Het Mysterie van de Bermuda Driehoek by David Group
1984 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 176 pages | ISBN: | 5.39 Mb

5 December 1945: vijf Amerikaanse gevechtsvliegtuigen stijgen op voor een routinevlucht boven zee. Zo leek het althans, totdat de radiostilte verbroken werd:Taylor Oproep aan verkeerstoren. Dit is een noodtoestand. Wij lijken uit koers te zijn. WeMore5 December 1945: vijf Amerikaanse gevechtsvliegtuigen stijgen op voor een routinevlucht boven zee. Zo leek het althans, totdat de radiostilte verbroken werd:Taylor Oproep aan verkeerstoren.

Dit is een noodtoestand. Wij lijken uit koers te zijn. We zien geen land.Fort Lauderdale Wat is uw positie?Taylor We zijn niet zeker van onze positie ... We lijken verdwaald te zijn ...Fort Lauderdale Richt u zich precies op het westen.Taylor We weten niet waar het westen is. Er klopt niets van ... Zelfs de oceaan ziet er niet uit zoals het hoort ... Het lijkt of we in schuimend water terechtkomen ...

Kom niet achter me aan of ...Dit is het laatste dat men ooit van de ongelukkige vliegtuigen vernam- ze leken in het niets te zijn opgelost. Zelfs wrakstukken zijn nooit gevonden, alle zoekacties ten spijt.Sinds 1502 hebben zich in de Bermuda-driehoek - dat deel van de Noordatlantische Oceaan tussen Florida, Puerto Rico en Bermuda - ruim tweehonderd van dergelijke mysterieuze verdwijningen voorgedaan.

Grote boten, kleine boten, onderzeeërs, vliegtuigen en mensen verdwenen, vaak zonder een enkel spoor achter te laten. Zijn hier bovennatuurlijke of zelfs buitenaardse krachten in het spel, of zijn deze verdwijningen uiteindelijk op natuurlijke oorzaken terug te voeren? David Group ging op zoek naar de feiten.

Hij deed uitgebreid onderzoek en legde zijn bevindingen vast in dit objectieve boek.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het Mysterie van de Bermuda Driehoek":


workingineu.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us